van Rigoletto tot Rieu

Muziekprogramma: Van Rigoletto tot Rieu

Met La Donna Mobile kunnen ouderen en senioren op een vrolijke manier actief muziek beleven. Dat kan alleen maar met muziek die bij deze doelgroep bekend is. Een optreden van La Donna Mobile kenmerkt zich als een vrolijk en stijlvol muziekprogramma met muziek in de sfeer van André Rieu.

muziekprogramma“Muziek uit ónze tijd!”

Wij kiezen allereerst muziek waarbij interactie mogelijk is. Muziek die raakt, waarbij mensen gaan meezingen en bewegen, waarbij herinneringen naar boven komen en waar vervolgens vaak veel verhalen bij los komen. Een veel gehoorde uitspraak is: “Dit is muziek uit ónze tijd, daar heb ik vroeger vaak op gedanst!”. Veel mensen zeggen na afloop van dit muziekprogramma daarom dat ze zich een stuk jonger voelen.

Van Wals tot Tango

Het repertoire van dit muziekprogramma bestaat uit een selectie van de honderden bekende muziekstukken van over de hele wereld. Van Weense Wals tot Tango, van het Napolitaanse Lied tot Operette, van de Spaanse Passo-Doble tot de overbekende Opera-melodieën, etc. etc. Alle muziek die wij kiezen is in Nederland bij deze doelgroep bekend. Wij passen regelmatig ons programma aan waardoor een optreden nooit hetzelfde is.

Ria en Eddy

De charmante Ria Hurkens begeeft zich zingend en dansend tussen het publiek en zorgt voor interactie en persoonlijk contact.

Zij wordt door Eddy van Damme, één van Nederlands bekendste accordeonisten, begeleid op een digitale accordeon. Eddy is een van de weinigen in Nederland die dit instrument zo virtuoos bespeelt. Hij weet het te laten klinken als een volledig orkest.

Tussen de mensen

La Donna Mobile neemt de tijd voor het publiek. Ria Hurkens en Eddy van Damme begeven zich voor aanvang, in de pauze en na afloop van het optreden tussen de mensen voor kennismaking, persoonlijk contact en vaak bijzondere gesprekken.

Een optreden van La Donna Mobile is méér dan muziek alleen!

.

Foto voor aankondiging:

muziekprogrammaZie voor onze andere muziekprogramma’s: Programma’s

Zie ook: Facebook